Ultimele articole

 • Ziarul "Apropo Magazin": "Iubiţi-l pe Grigore Vieru!"

          Pe 14 februarie, dacă mai era în viaţă, maestrul Grigore Vieru ar fi împlinit 75 de ani. Cu această ocazie, Fuego, artistul din România care a urcat cu poetul pe multe scene, a scris un motto în memoria celui care i-a fost ca un părinte.[...]

 • Revista: "Informatorul Moldovei" - Interviu cu Fuego (I,II,III)

          Acest interviu s-a alcătuit în mai multe etape. Tot aşa se va şi publica, pe episoade, fără paşii ordinii fireşti, întâi acesta, fiind subiect cotidian. Am vorbit cu Fuego în cabină, la Casa de Cultură Vasile Alecsandri din Bacău.

 • Mitropolia Moldovei: "Se-ntorc colindele acasă"

          Acesta a fost mesajul cu care a venit interpretul român Fuego în Republica Moldova. În urma unei întâlniri din luna decembrie 2010 cu ÎPS Mitropolit Vladimir interpretul s-a arătat deschis de a veni cu un amplu program de colinde în republică[...]

 • Revista "Formula AS": "Cozonacul bunicii Stratenia"

       Esti unul dintre artistii care s-au pastrat permanent aproape de traditiile romanesti, neuitand niciodata sa cinsteasca Craciunul. Un motiv pentru care esti pretuit si iubit. Cum aratau sarbatorile de iarna din copilaria ta?

 • Revista "Star": De la adevar spre frumos, prin muzica

           L-aţi auzit cu siguranţă măcar o data cântând cu foc şi v-au dat lacrimile. El cântă despre copilăria noastră, despre casa părintească, despre străinătate, despre dragoste, despre noi, românii. [...]

1 2 3 4

Mitropolia Moldovei: "Se-ntorc colindele acasă"

          Acesta a fost mesajul cu care a venit interpretul român Fuego în Republica Moldova. În urma unei întâlniri din luna decembrie 2010 cu ÎPS Mitropolit Vladimir interpretul s-a arătat deschis de a veni cu un amplu program de colinde în republică. Astfel, primul concert a avut loc la data de 10 ianuarie la Teatrul de Operă si Balet din capitală.

Sala era arhiplină de crestini însetati de acele cântări de suflet si din inimă care vestesc marea minune a Întrupării Mântuitorului.

Înainte de concert Mitropolit Vladimir, prezent la eveniment, a venit cu un mesaj de felicitare către cei prezenți cu prilejul frumoaselor clipe de sărbătoare pe care le trăim în aceste zile. Totodată, ierarhul i-a multumit interpretului si echipei care îl însoteste pentru dragoste si bunăvointă de a semăna în inimile credinciosilor din tara noastră colindele străbune ziditoare de suflet.

Două ore nu au contenit cântările, interpretul fiind aplaudat pentru mireasma duhovnicească ce a reusit să o asterne în sufletele celor prezenti, care nu pur si simplu au ascultat, dar au cântat împreună cu Fuego.

La finele concertului Arhim. Ioan (Mosnegutu), staret al Mănăstirii Harbovăt, a venit cu deosebite multumiri din partea slujiorilor prezenti în sală, dorindu-i să ajungă la inima tuturor credinciosilor care vor veni la concertele din cele 15 raioane ale republicii.

Turneul de două spătămâni va culmina cu spectacolul din data de 30 ianuarie care va avea loc la Palatul National din Chisinau.

www.mitropolia.md - 11 ianuarie 2011